Kuvaus

Onko Volvosi avaimen/kaukosäätimen kotelo rikki tai kulunut?

Volvon avaimen/kaukosäätimen kotelo, joka sopii Volvon malleihin S60, S80, V70, XC70 ja XC90.

Edullinen keini välttää kokonaan uuden avaimen ostaminen, johon liittyy myös koodin muuttamiskustannukset. Vanhan kaukosäätimen sisus siirretään uuteen koteloon.

Avaimen hionta onnistuu lukkosepällä tai vanha avain liitetään uusiin kuoriin. Tämän kuoren avulla saat muutettua vanhan 5-nappisen kauko-ohjaimen stilettiavaimeksi. Ajonestosiru sijaitsee vanhan avaimen stilettipäässä.

 

Sopivuus ainakin seuraaviin malleihin. Tarkista, että vanha kuori on samannäköinen kuin kuvassa:

S60 2004-2009

S80 2004-2006

V70 2004-2008

XC70 2004-2007

XC90 2004-2011

 

Ohjeet:
Vanhan stilettiavaimen sisus siirretään uuteen koteloon. Uusi avain tulee teetättää lukkosepällä tai vanha avain/stilettiosa siirretään uusiin kuoriin.  Ajonesto siru sijaitsee vanhan stiletin ”linkkupäässä” ja kuori on liimattu kiinni. Vanha kuori pitää hajoittaa/aukaista varavasti jotta ajonestosiru saadaan ulos avaimesta.

Soveltuu myös erillisen avaimen ja kaukosäätimen yhdistämiseen linkkuavaimeksi. Tässä tapauksessa ajonestosiru sijaitsee vanhassa avaimessa (ei kaukosäädin osassa) ja siru on saatava sieltä ehjänä pois. Jos avaimessa ei ole erillistä paikkaa sirulle joutuu sirun kaivertamaan varovaisesti avaimesta pois. Jos itsellä ei osaamista/ainoa avain niin suositellaan vaihtoa tällöin ammattilaisella.

Suositellaan kotelon kuorien liimaamista yhteen (kuten myös vanha stiletti liimattu).