USB-endoskooppi 5 metriä (Tähystyskamera)

22.00  (Sis. ALV 24 %)

Tilapäisesti loppunut

Kuvaus

Vesitiivis joustava USB-tutkimuskamera vaikeiden kohteiden tähystämiseen. Kamerassa led-valot, jotka valaisevat tutkittavaa kohdetta.  Kamera kytketään tietokoneen tai tabletin USB-paikaan. Kameralla voi ottaa kuvia kohteesta.

Hyvin kotikäyttöön soveltuva kamera. Kuvanlaatu on kohtalainen.

Ominaisuudet:

Kameran paksuus 7 mm

6 kirkasta led-valoa (Säädettävä valon kirkkaus)

USB 2.0 liitäntä

Resoluutio: 640*480(VGA), 30 ftps

300 000 pikselin CMOS

Vesitiivis: IP66

Lämpötila: -20 ~ 80℃

Kaapelin pituus 5 metriä

Mukana toimitetaan: peiliosa ja puhdistusliina. Tuote on Plug & Play tuote.

 

Itse latasimme koneelle Oasis(oasis.exe) nimisen ohjelman joka löytyy osoitteesta:  http://www.oasisscientific.com/downloads.html.  Jos kone ei edelleenkään tunnista kameraa niin ohjelman ajurit joutuu päivittämään internetistä. Tämä vaatii hieman tietoteknistä osaamista.Windows 7 on hieman hankalampi tapaus,mutta sillekkin kameran saa toimimaan. Ajurit joutuu hakemaan erikseen internetistä ja muutenkin säätämään enemmän, että kameraan sai kuvan.

Pyrimme testaamaan kaikki lähetettävät tuotteet Windows 10 käyttöjärjestelmällä. Kokemuksesta voimme sanoa, että Android-puhelin kamerat (joita meillä valikoimissa) ovat paljon helpompi saada asennuttua/toimimaan kuin nämä USB-paikkaiset kamerat varsinkin kun käytössä Window käyttöjärjestelmä. Hieman tietoteknistä osaamista omaavalle käyttöönotto helpohko.

 

 

Saatat myös pitää...