Kaikki listaamamme tuotteet ovat varastossamme Suomessa ja valmiita toimitukseen seuraavana arkipäivänä maksun vastaanottamisen jälkeen.

MAKSUTAVAT

Hyväksymme tilattujen tuotteiden maksamisen ennakkomaksuna joko verkkopankki-, pankkikortti- ja luottokortti- tai MobilePay-maksuna sekä pankkisiirtona (= laskulla) suoraan kaupan tilille. Verkkopankki-, pankkikortti-, luottokortti- ja MobilePay-maksut mahdollistavat tilauksen nopeamman toimituksen, koska saamme tiedon maksusuorituksesta välittömästi kun taas vastaavasti pankista riippuen pankkisiirto näkyy tilillämme 1 – 2 arkipäivän viiveellä.

KULJETUS SEKÄ LÄHETYSKULUT

Kaikki tuotteet toimitetaan Suomen Postin kautta. Pienet lähetykset toimitetaan Postin pienlähetyksenä (Kirje) ja suuremmat lähetykset toimitetaan postipakettina.

Tarjoamme ilmaiset toimitukset Suomeen.

KULJETUSAJAT

Tuotteet postitetaan pääsääntöisesti samana tai seuraavana arkipäivänä kun maksusuoritus näkyy tilillämme (Pankkisiirto) tai olemme saaneet tiedon maksusuorituksesta (Korttimaksut, verkkopankkimaksu ja MobilePay). Suomeen toimitusaika on yleensä 1 – 2 arkipäivää maksusuorituksesta. Pohjoismaihin 2 – 5 arkipäivää ja muihin EU-maihin 3 – 7 arkipäivää.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Hyväksymme tuotepalautukset uusille ja käyttämättömille tuotteille, jotka on palautettu 14-päivän sisällä toimituksesta. Jos haluat palauttaa tuotteen niin ota yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen mmyynti@mmyynti.com saadaksesi tarkemmat ohjeet.

Kun vastaanotamme tuotteen niin tarkistamme tuotteen jälleenmyyntikunnon sekä palautamme rahat tilillesi tuotteen ollessa uusi ja käyttämätön.

REKLAMAATIOT

Mikäli olet saanut viallisen tuotteen niin ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen mmyynti@mmyynti.com saadaksesi tarkemmat ohjeet. Vaihdamme viallisen tuotteen uuteen.

Tarkastamme viallisen tuotteen kunnon ennen tuotteen korvaamista uudella.

ASIAKAS- JA TILAUSTIETOJEN KÄYTTÖ

Emme käytä asiakastietoja suoramarkkinointiin tai vastaavaan ennen tai jälkeen toimituksen. Emme myöskään luovuta emmekä myy asiakas- ja tilaustietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakastietoja käytetään vain ja ainoastaan tilattujen tuotteiden toimittamista ja seurantaa varten. Lisätietoja asiakastietojen käytöstä mMyynti Oy:n tietosuojaselosteessa.

mMyynti Oy 24.5.2018