TOIMITUSEHDOT

SOVELTAMISALA

mmyynti.fi-verkkokauppa on mMyynti Oy:n ylläpitämä verkkokauppa. Näitä sopimusehtoja sovelletaan asiakkaan tilatessa tuotteita mmyynti.fi-verkkokaupasta. Ehtoja sovelletaan myös asiakkaan tilatessa tuotteita puhelimella, telefaksilla, kirjeitse tai muuta etäviestintä käyttäen.

HINNAT

Verkkokaupan hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

SAATAVUUS

Kaikki listaamamme tuotteet ovat varastossamme Suomessa ja valmiita toimitukseen seuraavana arkipäivänä maksun vastaanottamisen jälkeen. Poikkeuksena mahdolliset virheet tuotesaldojen ylläpidossa verkkokaupassa.

MAKSUTAVAT

Hyväksymme tilattujen tuotteiden maksamisen ennakkomaksuna joko verkkopankki, pankki-/luottokortti, MobilePay tai OP-lasku maksuina sekä pankkisiirtona (= laskulla) suoraan kaupan tilille. Verkkopankki, pankki-/luottokortti, MobilePay ja OP-lasku maksutavat mahdollistavat tilauksen nopeamman toimituksen, koska saamme tiedon maksusuorituksesta välittömästi kun taas vastaavasti pankista riippuen pankkisiirto näkyy tilillämme 1 – 2 arkipäivän viiveellä.

Verkkopankki, pankki-/luottokortti, MobilePay ja OP-lasku maksujen välityspalveluna toimii Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

LÄHETYSKULUT JA KULJETUSAJAT

Tarjoamme kaikille tuotteille edulliset toimitukset Suomeen Postin tai Matkahuollon kautta seurantakoodillisena posti- tai matkahuoltopakettina.
Pienet lähetykset voidaan toimittaa myös Postin pienlähetyksenä (Kirje ei seurantaa). Postin pienlähetyksen (Kirje ei seurantaa) hinta on 2,1 euroa/lähetys ja postipaketin hinta on 5,90 euroa/lähetys.

Vekkokaupasta arkipäivisin ennen klo 16:00 tilatut ja maksetut tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. Pankkisiirtona (Ennakkomaksu) maksetut tuotteet toimitetaan seuraavana arkipäivänä kun suoritus näkyy tilillämme. Suomeen pienlähetyksen toimitusaika on yleensä 3 – 5 arkipäivää ja postipaketin toimitusaika on yleensä 2 – 4 arkipäivää maksusuorituksesta. Pohjoismaihin 3 – 6 arkipäivää ja muihin EU-maihin 4 – 8 arkipäivää.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Hyväksymme tuotepalautukset uusille ja käyttämättömille tuotteille, jotka on palautettu 14-päivän sisällä toimituksesta. Jos haluat palauttaa tuotteen niin ota yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@mmyynti.fi saadaksesi tarkemmat ohjeet.

Kun vastaanotamme tuotteen niin tarkistamme tuotteen jälleenmyyntikunnon sekä palautamme rahat tilillesi tuotteen ollessa uusi ja käyttämätön.

REKLAMAATIOT

Mikäli olet saanut viallisen tuotteen niin ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@mmyynti.fi saadaksesi tarkemmat ohjeet. Vaihdamme viallisen tuotteen uuteen.

Tarkastamme viallisen tuotteen kunnon ennen tuotteen korvaamista uudella.

ASIAKAS- JA TILAUSTIETOJEN KÄYTTÖ

Emme käytä asiakastietoja suoramarkkinointiin tai vastaavaan ennen tai jälkeen toimituksen. Emme myöskään luovuta emmekä myy asiakas- ja tilaustietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakastietoja käytetään vain ja ainoastaan tilattujen tuotteiden toimittamista ja seurantaa varten. Lisätietoja asiakastietojen käytöstä mMyynti Oy:n tietosuojaselosteessa.

SOVELLETTAVA LAKI JA TUOMIOISTUIN

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Oulun käräjäoikeudessa. Kuluttajalla on oikeus myös saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

mMyynti Oy 16.2.2023